StoryEditorOCM
SportKK ZADAR

Čeka nas ogled sa Šibenkom u Jazinama, jako su zanimljiva momčad, spoj mladosti i iskustva, imaju malu rotaciju... Ali nama je cilj - pobjeda!

Piše Dražen Žura
21. travnja 2021. - 14:17

Košarkašima Zadra su nakon riješenih briga oko izbjegavanja kvalifilkacijskog ruleta u regionalnoj ABA ligi, sve misli okrenute prama HT Premijer Ligi. Upravo u prvenstvu Hrvatske žele napraviti najviše što se može, međutim, iz suprotnih tabora, napose, Splita i Cibona stižu iste želje, dok Gorica mudro šuti... Zadrane pak čeka susjedski ogled sa Šibenkom u Jazinama, u ranija dva susreta upisali su uvjerljive pobjede ( 92:52 i 96:78).

- Ovih osam dana što smo imali pred sobom nam je jako dobro došlo, uspjeli smo se odmoriti i trenirati dobro. Šibenka je prva utakmica u seriji od pet utakmica do 30. travnja. Oni su jako zanimljiva momčad, to je spoj mladosti i iskustva, imaju malu rotaciju. Nadalje, dobra su šuterska ekipa i to su više puta pokazali ove sezone. Pobijedili su ove sezone Cibonu i Split na domaćem parketu, zato moramo biti ozbiljni, te odigrati dobru utakmicu s dobrim ritmom kako bi ostvarili pobjedu što nam je cilj. Mi želimo do kraja regularnog dijela prvenstva zadržati prvo mjesto – kazao je Veljko Mršić, trener Zadra.

Utakmica se igra u četvrtak s početkom u 19 sati, uz prijenos na HKS -TV programu.

20. travanj 2024 14:59