StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR PAKOŠTANE KUP 2019

„Boysi“ bolji od domaćina tek nakon penala!

Piše Ivica Gjergja
13. rujna 2019. - 20:53
young

Pred polufinalne dvoboje odigrana je još jedna utakmica u kojoj je domaća momčad Pakoštana ugostila dobre Young boyse iz Smilčića. Samo otvaranje susreta nagovijestilo je dobru utakmicu, jer su već u prvoj minuti „boysi“ poveli preko  Danijela Lučića i jednostavno „zamrzli“ gledatelje, ali i igrače domaćih.

Dosta je dugo trebalo igračima Luke Šarina da dođu u svoj ritam, no jednostavno to ne uspijevaju, što „boysi“ kažnjavaju i drugim zgoditkom preko Matea Šuška.  Nakon minute odmora domaći kreću na sve ili ništa, poravnavaju nakon lijepe dvije akcije, koje su dosta dugo mamile aplauz s tribina za zgoditke Maksana i Stojanova i poravnanje rezultata. 

Pred sam kraj susreta  Duvančić je doveo goste u vodstvo, a u smiraj utakmice Stojanov na oduševljenje svih na tribinama poravnava na 3:3. Kod izvođenja šesteraca spretniji i sretniji bili su „boysi“ koji će igrati polufinale večeras.

Nije bilo lako igračima Pakoštana nakon poraza, no čovjek koji  vodi momčad Pakoštana, Luka Šarin rekao je:

-Da, žao nam je poraženi smo, čestitam pobjedniku, volio bih da smo mi na toj strani, no to je nogomet, nekad ti da, nekad uzme, nama je večeras uzeo, idemo dalje uzdignute glave.

Mogu u Pakoštanima biti ponosni na učinjeno tijekom ljetnih mjeseci i turnira na kojima su sudjelovali. Gdje god su dolazili osvajali su simpatije, a pored toga imali uspjeha. Nekoliko je turnira osvojeno, profilirali su se u pravu malonogometnu momčad koja ima glavu i rep. Zna se što tko radi i za ničim ne trebaju žaliti.

PAKOŠTANE – YOUNG BOYS na šesterce 4:5(3:3)

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište kod škole. Gledatelja 350. Suci: Krešo Zrilić i Miro Surać.

PAKOŠTANE: J. Šarin, Rosan, M. Bačkov, Vučkov 1, Barešić, F. Bačkov, Maksan 1, Stojanov 2, R. Barešić, Lokin, Čudina. Voditelji: Luka Šarin i Ante Lacman.

YOUNG BOYS: Dragaš, Duvančić 1, Lućić 2, Šendula, Ilić, Šušak 1, Ivandić  1, Abramović, Anić, Župan.  Voditelj: Nikola Ilić.

Večeras su na rasporedu polufinalne utakmice po sljedećem rasporedu:

U 20 sati Eding Tribunj – Drage,

U 21 sat Konoba Nikol Murvica – Young boys.

19. travanj 2024 22:38