StoryEditorOCM
RegionalISTRAGA U TIJEKU

Žestoki obračun Torcide i Armade: u tučnjavi ima ozlijeđenih, na društvenim mrežama pojavio se i video okršaja; Letjele su boce, kafić demoliran...

Piše PSD
12. rujna 2021. - 13:58

Tijekom jutra u Rijeci se dogodila žestoka tučnjava između pripadnika navijačkih skupina Armade i Torcide. Navijači Hajduka na proputovanju za Pulu gdje Hajduk danas igra protiv Istre, zaustavili su se nakratko u Rijeci, što je bilo dovoljno da bude meta domaćim navijačima. 

U tučnjavi koja je kratko trajala, prema prvim informacija, ima i ozlijeđenih, a mjesto sukoba je bilo prepuno stakla i sjedalica iz obližnjih ugostiteljskih objekata koji su korišteni u sukobu.

Letjele su boce, čaše i pepeljare, a kafić pored glavne željezničke postaje u Rijeci je u potpunosti demoliran. Bilo je i stakla uokolo, vatrogasci su na terenu prali krv šmrkovima...

Kriminalistička istraga je u tijeku. Za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih skupina. Radi se o tučnjavi više ljudi, a točne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu imat ćemo tijekom dana - objavila je policija i navela da je do sukoba došlo između 8:30 i 9 sati u Krešimirovoj ulici, u blizini kolodvora.

19. travanj 2024 17:25