StoryEditorOCM
RegionalPOMOĆ U KRIZI

Lovački savez Zadarske županije Općoj bolnici Zadar donirao 40.000 kuna: U ovim trenucima potrebno nam je zajedništvo i jedinstvo!

Piše Branko BOŽIĆ
26. ožujka 2020. - 22:00

-Sagledavajući sadašnje iznimno teško zdravstveno i gospodarsko stanje, koje nas je sve skupa, kako na prostoru naše Županije, tako i na prostoru čitave Republike Hrvatske, zadesilo pandemijom izazvanom koronavirusom, mi lovci vođeni patriotizmom i željom da pomognemo, odlučili smo koliko to možemo ovog trena, financijski pomoći u savladavanju ove opake bolesti - kazuje nam predsjednik Lovačkog saveza Zadarske županije mag. agr. Damir Perić te dodaje:

- Jedinstvenom odlukom našeg Upravnog odbora, LSZŽ odriče se kompletno svih namjenskih sredstava, što ih je županija imala u planu putem ovogodišnjeg proračuna uplatiti na naš račun. Navedena pak sredstva, kao i sva novčana sredstva, koja su ovih dana prikupljena od strane svih naših 18 Lovačkih društava, koja u svojim redovima ovog trena okupljaju 2.500 lovaca, a riječ je 40 tisuća kuna, zajedno smo donirali za potrebe Opće bolnice Zadar. Mi lovci Zadarske županije i ovom prilikom svim srcem i odlučnošću, želimo pripomoći da se što prije i bezbolnije svlada ova teška nevolja koja nas je sve skupa zadesila. Držimo da su nam u ovim teškim danima jedinstvo, zajedništvo i odlučnost da pomognemo jedni drugima u nevolji prioritet. Veliki broj lovaca s prostora Zadarske županije tijekom Domovinskog rata, položio je živote na oltar Domovine. Ovo je vrijeme nekih drugih okolnosti, ali mi lovci i sada smo spremni na sve oblike pomoći našoj široj zajednici, zaključio je predsjednik LSZŽ mag.agr.Damir Perić.

20. travanj 2024 10:01