StoryEditorOCM
KalelargaPRIVEDENA U POSTAJU

Prometna recidivistica (27) od policije pobjegla u šumu, a prethodno ulila gorivo na benzinskoj crpki, a da nije platila!

Piše B.S.
21. kolovoza 2020. - 09:46

U policijskoj potjeri sinoć u 20,10 sati na dionici državne ceste D8 između Biograda i Pakoštana, policija je 

postupajući po prethodnoj dojavi, pokušala uhvatiti vozača Honde šibenskih oznaka. Vozač se, međutim, oglušio na zvučne i svjetlosne signale te nastavio vožnju u pravcu Šibenika. Na predjelu Pakoštana skrenuo je u šumu i pobjegao.

Nedugo zatim, policija je uspjela uhvatiti odbjeglog vozača u Pakoštanima gdje je utvrdila da je vozač zapravo - 27-godišnjakinja. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 27-godišnja vozačica već sumnjiči za počinjenje više prometnih prekršaja - upravljanja vozilom u vrijeme zabrane, upravljanja vozilom kojem je istekao rok važenja tehničkog pregleda, kao i osiguranja, te i za prekršaj nepoštivanje znaka ovlaštene osobe.

Prethodno ,oko 19 sati, na benzinskoj postaji u Pakoštanima natočila je gorivo u iznosu od 239,34 kuna, nakon čega je pobjegla, a da nije podmirila račun.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o osiguranju, 27-godišnjakinja je privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

20. travanj 2024 11:00