StoryEditorOCM
KalelargaU GRADSKOJ UPRAVI

Na natječaj za opremanje Mocira stigle ukupno 23 ponude. Za dvije grupe interesa nije bilo, ali rok useljenja zbog toga se neće odgađati...

Piše AVŠ
24. rujna 2020. - 12:08

Na natječaj za unutrašnje opremanje Centra Mocire, gdje će se smjestiti Dječji vrtić Latica, Osnovna škola Voštarnica te Centar za odrasle osobe, stigle su ukupno 23 ponude od 17 tvrtki iz cijele Hrvatske.

Kako je natječaj bio razdvojen u više specifičnih grupa (dječji namještaj, didaktička oprema, te razni aparati i sportski rekviziti), na otvaranju ponuda u utorak u zadarskoj gradskoj upravi pokazalo se kako za dvije grupe interesa nije bilo.

Zbog toga će se taj dio natječaja morati ponovno provesti. No, kako je potvrdio pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap, to neće oduljiti planirani rok useljenja u centar koji njegovi korisnici čekaju cijelo desetljeće.

- Kako se ne radi o dijelu opreme koji je nužan za otvaranje škole i vrtića, to neće ugroziti rok useljenja koji je planiran za kraj ove ili početak sljedeće godine. Za većinu opreme ponude su stigle i ako sve prođe u redu s izborom, odabrani izvođači imaju rok od 60 dana za opremanje objekata- kazao je Kasap.

Vrijednost natječaj za školu iznosi 2, 7 milijuna kuna, a za vrtić 1,6 milijuna.
 

14. travanj 2024 22:54