StoryEditorOCM
KalelargaNAKON ISPITIVANJA

Muškarac koji je u kombiju splitskih oznaka prevozio heroin na zadarsko područje zadržan u istražnom zatvoru!

Piše B.S.
12. svibnja 2020. - 11:30

Zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, 47-godišnjem muškarcu, koji je u kombiju Peugeot splitskih oznaka prevozio heroin određen je istražni zatvor.

Uhvaćen je u petak u redovitom nadzoru prometa i kontrole propusnica na prometno-kontrolnom punktu na izlazu s autoceste A-1. U kombiju mu je pronađeno oko 600 grama heroina.

Policija sumnja da je heroin, čija je vrijednost na uličnom narko-tržištu preko 240.000,00 kuna, bio namijenjen preprodavačima i konzumentima na zadarskom području.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo ga je u subotu zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 47-godišnjak 8. svibnja u Zadru, u stražnjem tovarnom dijelu kombi vozila, u cilju daljnje prodaje korisnicima na ilegalnom tržištu, držao 601,00 gram droge heroin, zapakirane u više PVC vrećica- priopćeno je iz ODO-a koje je sucu istrage Županijskog suda u Zadru predložilo određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

20. travanj 2024 09:26