StoryEditorOCM
KalelargaSTIŽE POMOĆ

Ministar Beroš bolnici uputio četiri specijalista anesteziologije jer se zadarskih deset liječnika nalazi u samoizolaciji!

Piše I.I.
10. srpnja 2020. - 15:16

Nakon što smo saznali da je zaražena djelatnice OB Zadar, odmah smo poduzeli sve potrebne mjere i u suradnji s epidemiolozima napravili izvide, kazao je na konferenciji za medije ravnatelj OB Zadar dr. Željko Čulina dodajući kako je 13 djelatnika u samoizolaciji od čega je deset specijalista anesteziologije i tri medicinske sestre. 

- O događaju smo odmah izvijestili Županijski stožer civilne zaštite i ministra zdravstva Vilija Beroša koji nam je dao punu podršku i svu pomoć koja će nam biti neophodna kako bi mogli zbrinjavati sve bolesnike. Ukinut je hladni program u bolnici i odrađivat će se samo hitni pacijenti i maligni bolesnici. Ministar zdravstva nam je uputio četiri specijalista anesteziologije i nema razloga za zabrinutost, kazao je dr. Željko Čulina dodajući i kako je svih četvero pacijenata koji su bili u kontaktu sa zaraženom liječnicom nalaze se pod nadzorom i pratimo njihove simptome. Svi pacijenti i djelatnici koji su radili na tom odjelu su testirani, a tijekom dana u bolnici očekuju rezultate. 

19. travanj 2024 22:09