StoryEditorOCM
KalelargaNAJPOVOLJNIJA PONUDA

Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar odabrala tko će napraviti izvedbeni projekt adaptacije i dogradnje škole na novoj adresi

Piše Piše Iva Ivanac
20. travnja 2021. - 18:07

Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar odabrala je tko će napraviti izvedbeni projekt adaptacije i dogradnje škole na novoj adresi. Na javni natječaj im je stiglo čak pet ponuda, a za ovaj posao je izabrana tvrtka Helion Gropu iz Osijeka. Iako je procijenjena vrijednost radova za ovaj natječaj bila 400 tisuća kuna bez PDV-a, tvrtka iz Osijeka je poslala ponudu od 197 tisuća kuna bez PDV-a.

Tvrtka koja će raditi izvedbeni projekt mora ga izraditi u roku od 60 dana od potpisa ugovora.

Projektom „Unaprjeđenje infrastrukture Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar – regionalnog centra kompetentnosti u sektoru zdravstva" su osigurana sredstva za adaptaciju i dogradnju Medicinske škole na novoj lokaciji, zgradi nekadašnjeg Srednjoškolskog đačkog doma u koju će se u cijelosti izmjestiti.

Adaptacijom i dogradnjom škole uspostavlja se infrastruktura za modernizaciju strukovnog obrazovanja i osposobljavanja prilagođenog potrebama gospodarstva uz poticanje inkluzivnosti. U medicinskoj školi Ante Kuzmanića Zadar osigurat će se uvjeti za odvijanje programa obrazovanja i osposobljavanja prilagođeni regionalnim potrebama tržišta rada i suvremenim dostignućima zdravstva.

17. travanj 2024 11:57