StoryEditorOCM
ForumSUDBINE

Umrla poznata američka antivakserica i to od - korone! Tvrdila je da ta bolest ne postoji, a na kraju ju je baš COVID stajao života

Piše PSD
23. srpnja 2021. - 17:56

Linda Zuern (70), republikanka iz američkog Massachusetts i oštra antivakserica, preminula je u 70. godini. Ali ne od bilo čega, nego od COVID-a 19!

S njome se bave i ugledni američki mediji, pa pa tako pišu da je Zuern preko društvenih mreža širila razne teorije zavjere. Najčešće je pisala o cjepivima i obvezi nošenja maski.

No, uhvatila je koronu, danima je patila, a onda je završila na na respiratoru. Zanimljivo, koronu je dobila i njena majka koja je preživjela.

Zuern je prije zaraze na Facebooku dijelila tekstove u kojima je tvrdila da je COVID-19 pandemija plašt pod kojom globalisti žele progurati UN-ovu agendu 2030.

Također je 'šerala' poruke zloglasne skupine Qanon, rasističke skupine koja širi teorije zavjere i za čije je sulude tvrdnje utvrđeno da su van pameti i lažne.

Bila je i protiv državnog plana cijepljenja „VaxBus“ koja pomaže u procjepljivanju ljudi iz ruralnih dijelova njene savezne države.

Zuern, koja je bila veliki pobornik Trumpa, također je isticala da je novoizabrani predsjednik Joe Biden pokrao izbore.

O njoj pišu i britanski mediji

Podsjetimo, od korone je umro i fitness trener i influencer Dmitriy Stuzhuk koji je također govorio da COVID ne postoji. 

Još su brojni drugi primjeri koji su odbili cijepljenje, a onda su umrli od korone... 

16. travanj 2024 19:55