StoryEditorOCM
ForumTEŠKA PROMETNA

Alkoholizirani vozač naletio na automobil s pet nogometaša - svi su prošli s nagnječenjima i unutarnjim ozljedama, srećom ipak bez lomova

Piše SN
23. rujna 2020. - 20:21

Na povratku s utakmice 6. kola Nogometne lige Sjever (skupina Čakovec - Varaždin) petorica nogometaša Jalžabeta doživjela su tešku prometnu nesreću. Momčad Jalžabeta bila je u Prelogu gost Mladosti Komet (1:1), a po povratku na ravnom dijelu županijske ceste Orehovica - Čemovec na automobil u kojem su bili igrači Jalžabeta naletjelo je osobno vozilo međimurskih registracijskih oznaka. Njime je upravljao 30-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,28 promila), koji je svojim vozilom skrenuo na suprotnu prometnu traku.

Sva petorica putnika u vozilu varaždinskih oznaka, kojim je upravljao Luka Ljubek, a u njemu su još bili Ivan Kostelac, Zlatko Vrbek, Matija Kuhar i Luka Možanić, ozlijeđena su i zbrinuta u zdravstvenoj ustanovi.

Kako nas je izvijestio Robet Horvatić, predsjednik Jalžabeta, riječ je o nagnječenjima i unutarnjim ozljedama, srećom ipak bez lomova. Najteže je prošao Zlatko Vrbek nakon udarca u glavu. Zbog prometne nesreće  svojih igrača u NK Jalžabet su zatražili odgodu utakmice 7. kola u kojoj su domaćini Mladosti (Sveta Marija).

20. travanj 2024 13:00