StoryEditorOCM
ĐiradaKONCERT OD 21 SAT

Večeras na Forumu Tribute to Swing s Davorom Pekotom, Ivanom Kindl i Jazz Quartetom. Pekota: "Mi ćemo uživati, a onda te vibracije prenijeti publici"

Piše Zadarski.hr
22. srpnja 2021. - 12:37

Zadarski Forum bit će idealna pozornica za glazbene nostalgičare i sladokusce jer će večeras od 21 sati nastupiti frontman legendarnog zadarskog Foruma Davor Pekota s Ivanom Kindl i Jazz Quartetom. Pekota je vrhunski interpretator glazbe 1950-ih i 1960-ih, Porinom nagrađena Kindl pjevačica je iznimnih vokalnih interpretacija, dok je Jazz Quartet sinonim za vrhunski zvuk. Naslov njihovog nastupa i programa Tribute to Swing sugerira što će se slušati na drevnoj zadarskoj pozornici.
- Izvodit ćemo jazz standarde i evergreene - prenosi Pekota dio repertoara. To znači kako će nakon dužeg vremena scenom Foruma ponovno odzvanjati klasici žanra, pjesme koje su proslavili Frank Sinatra, Michael Bublé, Drago Diklić i ostali.

- Ovaj smo program radili prije dvije godine, neće nam biti prvi put. Ivana je sjajna pjevačica, imamo također i puno iskustva te vrhunski bend sa odličnim glazbenicima. Sigurno su jedni od najboljih na ovim prostorima, pa jamčimo dobru zabavu i ugodnu večer. Mi ćemo svakako uživati, a onda te naše vibracije prenijeti publici - poručuje frontman Foruma. Besplatan koncert počinje u 21 sati, a za njega vrijede ista epidemiološka pravila kao za sve koncerte na Forumu. Iz Turističke zajednice Grada Zadra mole sve posjetitelje da na ulazu u koncertni prostor pripreme EU COVID potvrdu u digitalnom ili fizičkom obliku. Ulaz je ograničen na 200 mjesta, a vrata se otvaraju u 20:30 sati.

20. travanj 2024 03:30