StoryEditorOCM
ĐiradaPODJELA PRIZNANJA

S odgodom i u skromnijem ozračju, pridržavajući se epidemioloških mjera, Sveučilište u Zadru obilježava Dan Sveučilišta

Piše Sveučilište u Zadru
23. rujna 2020. - 15:08

Sveučilište u Zadru svake godine dostojno obilježava Dan Sveučilišta. To je prigoda da se prisjetimo dosadašnjih ostvarenja i da s gostima podijelimo radost nagrađivanja najboljih studenata i djelatnika za njihova postignuća u protekloj akademskoj godini. Kao što vam je poznato, ove godine zbog epidemioloških (ne)prilika nismo bili u mogućnosti proslaviti Dan Sveučilišta 25. ožujka. Kako ne bismo propustili obilježiti taj dan, s odgodom i u skromnijem ozračju, pridržavajući se epidemioloških mjera, obilježit ćemo ga u Svečanoj dvorani 28. i 29 rujna.

U ponedjeljak 28. rujna s početkom u 12 sati imat ćemo predstavljanje novoga vizualnog identiteta Sveučilišta u Zadru. Idejno rješenje i knjigu standarda izradili su studenti i profesori Studija dizajna na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U utorak 29. rujna s početkom u 12 sati podijelit će se nagrade i priznanja najboljim studentima, a zatim i laureatima djelatnicima za njihova vrhunska postignuća. U sklopu tog programa bit će svečano uručena plaketa o dodjeli počasnog zvanja professor emeritus prof. dr. sc. Josipu Liscu.

17. travanj 2024 18:50