StoryEditorOCM
ĐiradaPREKO ZOOM-A

Početna konferencija projekta ON TIME "Prevencijom i ranim otkrivanjem do učinkovitijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke"

Piše Zadarski.hr
18. prosinca 2020. - 17:56

Početna konferencija projekta ON TIME "Prevencijom i ranim otkrivanjem do učinkovitijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke" održat će se u utorak, 22. prosinca, preko online platforme ZOOM, s početkom u 11 sati.

Projekt ON TIME odobren je u sklopu 2. poziva na dostavu projektnih prijedloga iz Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020. Glavni (opći) cilj projekta je povećati prevenciju, ranu dijagnozu i optimizaciju liječenja raka uz poboljšanu kvalitetu usluga u sektoru javnog zdravstva u prekograničnom području, dok je specifični cilj podizanje svijesti i jačanje ljudskih resurse i javnozdravstvenih ustanova radi pružanja kvalitetnije i dostupnije javnozdravstvene usluge za prevenciju, rano otkrivanje i liječenje raka debelog crijeva i raka dojke.

Ukupan proračun projekta iznosi 813.445,71 eura, od čega je 85 % EU sufinanciranje programa. U suradnji s prijaviteljem i partnerom Agencija ZADRA NOVA kao regionalni koordinator sudjelovala je u pripremi te pruža tehničku pomoć i u provedbi projekta.

Vodeći partner na projektu je Zavod za javno zdravstvo Zadar, a projektni partneri su Opća bolnica Zadar, ZU Institut za javno zdravlje Crne Gore, JZU Opšta bolnica „Blažo Orlandić“ Bar i Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadno-hercegovačke.

Online početnoj konferenciji moguće je pristupiti putem platforme ZOOM na sljedećoj poveznici: https://zoom.us/j/95847787480?pwd=TGZsbmNvL3NxdWVKZllsSG5QQXQyQT09.  

S ciljem osiguravanja svih potrebnih uvjeta za održavanje Online konferencije, molimo da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 21. prosinca do 12 sati na adresu e-pošte: ivan.stipanov@zjz-zadar.hr.

Dnevni red konferencije dostavit ćemo nakon potvrde vašeg sudjelovanja.   

23. travanj 2024 11:31