StoryEditorOCM
4 kantuna"KORONA PARTY"

Radnici GLS-a okupljali se na klupi bez ikakvog razmaka! Čitatelj: Dostavili su mi paket bez zaštite! Voditelj: Provjerit ću! 

Piše Zadarski.hr
10. travnja 2020. - 20:27

Upravo u vrijeme kad je Nacionalni stožer zasjedao i ponovo upozoravao da se svi moramo pridržavati donošenih mjera, stigao nam je mail razočaranog čitatelja iz Arbanasa koji je doživio loše iskustvo s djelatnicima poznate firme za prijevoz paketa, GLS-a.

- Jutros mi uručen paket GLS-a.  Djelatnici su bili bez zaštitne opreme, a ja u kućanstvu imam starije osobe na koje moramo paziz! Nema problema preuzeli paket i dezinficirati sve, ali mislim da nije u redu da takvi dolaze na vrata ljudima. Moramo poduzimati sve mjere opreza kako nam je i naloženo - stoji u mailu čitatelja čije razočaranje, nažalost, tu nije stalo:

- Kasnije odem prošetati psa i doživim šok! Bilo je oko sedam ili osam kombija GLS-a parkirano na Arbanaskom igralištu, a jednako toliko djelatnika družilo se, pilo i pušilo na klupi kao da se njih ništa ne tiče. Bez ikakve zaštite i bez držanja razmaka. Kasnije se još osoba pridružila tom korona partiju GLS-a! Sramota da se tako neodgovorno se ponašaju ljudi koji putem dostave konstantno imaju doticaj s drugim ljudima - zaključio je ogorčeni čitatelj. 

Nazvali smo voditelja zadarske poslovnice kako bi mu prenijeli detalje današnjeg događaja. Kratko je prokomentirao kako ne zna za takve slučajeve s obzirom na to da svi njegovi radnici čim izađu iz skladišta stave i maske i rukavice.

- Nažalost, ja ne znam kako se oni onda kasnije ponašaju. Kad izađu iz firme kompletno su zaštićeni, ne znam iz kojeg razloga skinu maske i rukavice jer znaju da ih moraju nositi cijelo vrijeme. Definitivno ću sve provjeriti i upozoriti ih. A ovaj korona party što spominjete, moguće da se to dogodilo nakon smjene - rekao je, no mi smo ga prekinuli upozorivši kako svakako nije dobro da ne drže baš nikakav razmak među sobom, posebno jer je riječ o više od pet osoba.

- Znam, znam, rekao sam da ću razgovarati s njima kako se to više ne bi ponovilo - zaključio je voditelj poslovnice. 

20. travanj 2024 08:46