StoryEditorOCM
4 kantuna‘STIGAO‘ I RUBEŠA

Akcija mladih i Most traže održavanje tematske sjednice o turizmu

Piše Iva Ivanac
9. travnja 2020. - 11:40

Županijski vijećnici su putem elektronskih glasova prihvatili zapisnik s prošle sjednice i to s 28 glasova za i 5 protiv, a skupštini se naknadno priključio i vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša tako da je na sjednici sada nazočno ukupno 39 vijećnika. 

Potrebno je utvrditi i dnevni red na kojem se nalaze tri točke: posebne mjere za korištenje proračunskih sredstava Zadarske županije u cilju prilagodbe uvjetima u vrijeme epidemije koronavirusa, obustava isplate naknade vijećnicima za travanj 2020. godine i izmjena Odluke o visini osnovice za obračun plaće dužnosnika Zadarske županije.

Marjana Botić je u ime kluba Akcije mladih i Mosta predložila nadopunu dnevnog reda s još jednom točkom, a to je glasovanje o prihvaćanju održavanja tematske sjednice o turizmu. Obrazloženje te točke dostavila je vijećnicima, a medijima poslala pitanja koja je uputila županijskoj turističkoj zajednici. Njena pitanja tiču se poslovanja na inozemnom i domaćem tržištu te organizaciji rada županijske turističke zajednice. 
 

25. travanj 2024 00:02