StoryEditor
PolitikaIX. I X. jedinica

Mladen Grdović izlazi na izbore s Hrvatskom građanskom strankom: Željko Kerum predao izborne liste za parlamentarne izbore

Piše Ivica Marković
16. lipnja 2020. - 22:34
Željko Kerum na svojim je skupovima već angažirao poznatog zadarskog pjevača. Na Rivi su tako prje 12 godina za njega pjevali i Grdović i Mišo KovačArhiva/Paun Paunović/HANZA MEDIA

Neprikosnoveni i neokrunjeni kralj dalmatinske pisme, Zadranin Mladen Grdović, nalazi se na drugom mjestu liste Hrvatske građanske stranke (HGS) u 10. izbornoj jedinici, za predstojeće parlamentarne izbore.

Naravno, na prvom mjestu liste je Željko Kerum, predsjednik stranke, dok je na trećem Igor Stanišić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita.

- Na predstojećim parlamentarnim izborima naše će liste biti ponuđene građanima u 9. i 10. izbornoj jedinici. U obje te jedinice idemo po pobjedu i uopće ne sumnjam u naš uspjeh. Plan i program nam je riješiti infrastrukturu Dalmacije i stvoriti preduvjete za još bolji život ljudi. Mi smo prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije. Ja sam se dokazao kao čovjek koji živi za Split i Dalmaciju, koji pomaže i koji daje, a ne uzima. HGS je regionalna stranka i nakon što pobjedimo na predstojećim izborima, u ove dvije izborne jedinice, zasukati ćemo rukave kako bi još više poboljšali živote svih stanovnika, "najlipšeg dila svita", rekao nam je sinoć u telefonskom razgovoru Željko Kerum.

HGS, odnosno Željko Kerum svoje liste za parlamentarne izbore predali su sinoć u prostorijama Hrvatskog Sabora, Državnom izbornom povjerenstvu (DIP).

#ZELJKO KERUM#MLADEN GRDOVIĆ#HRVATSKA GRAĐANSKA STRANKA#PARLAMENTARNI IZBORI 2020.

Izdvojeno

16. lipanj 2020 22:45