StoryEditorOCM
Politikagrlić radman

Ministar vanjskih poslova sudjelovao je na međunarodnoj konferenciji, pridružili mu se i europarlamentarci: EU treba iskoristiti krizu kao priliku za promjene

Piše Hina
22. listopada 2021. - 23:58
Baska Voda, 030821 Izjava za medije ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlic Radmana povodom poziva Drzavnog tajnistva SAD-a za ukljucivanje u Program izuzeca od viza. Ministar je izjavu dao na rivi u Baskoj Vodi.Ivo Ravlic/Cropix

Europska unija u vremenima koja dolaze treba ojačati svoje jedinstvo i zajedničko djelovanje na svim područjima te iskoristiti krizu kao priliku za promjene u cilju stvaranja bolje budućnosti, kazao je u petak u Zagrebu ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

Ministar Grlić Radman sudjelovao je na međunarodnoj konferenciji „Europska unija u svijetu: prošlost, sadašnjost i budućnost” koju je organizirala Hrvatska paneuropska unija u povodu obilježavanja 30 godina svojeg osnutka.

Konferencija je dio Konferencije o budućnosti Europe kojom se građanima iz cijele Europe želi omogućiti da svojim idejama pridonesu oblikovanju zajedničke budućnosti.

Grlić Radman istaknuo je da se u proteklih 30 godina Hrvatska politički afirmirala na međunarodnoj razini te j...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 03:32