StoryEditor
Hrvatskabivši zagrebački gradonačelnik

U restoranu uhićenog ‘Kralja Adventa‘ Miroslav Škoro je pokojnom Milanu Bandiću pjevao ‘Moju Hercegovinu‘, pogledajte snimku nastupa

Piše PSD
2. srpnja 2021. - 19:26

Uhićeni kralj Adventa Denis Mohenski 2014. godine na svom Facebook profilu pohvalio se videom iz svog bistroa Deno na zagrebačkoj Trešnjevci - na spomenutoj snimci vidi se kako Miroslav Škoro pjeva pokojnom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću i njegovoj ekipi, piše Jutarnji list. 

Video je nastao 12. lipnja 2014., kad je Hrvatska igrala prvu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a Bandić i njegovo društvo tom prigodom nosili su naše prepoznatljive navijačke dresove.

Škoro je na tom druženju s tamburašima pjevao pjesmu "Moja Hercegovina" Mate Bulića, a na snimci, koju je objavio Mohenski, vidi se kako Bandić u jednom trenutku nešto daje harmonikašu - vjerojatno novac - a zatim se čuje kako netko viče: "Škori, Škori".

Podsjetimo, predsjednik Domovinskog pokreta, Škoro, od Mohenskog je 2019. godine uzeo kućicu na Adventu.

Ranije ovoga tjedna rekao je kako se za kućicu na Trgu bana Josipa Jelačića obratio upravo uhićenom Denisu Mohenskom. 

- Ja sam se obratio baš Mohenskom, ne osobno, nego smo kao tvrtka morali poslati zahtjeve njemu, on bi poslao ugovor i morali smo unaprijed uplatiti novac - izjavio je Škoro.

item - id = 1109972
related id = 0 -> 1123414
related id = 1 -> 1123387
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2021 22:47