StoryEditorOCM
Hrvatskaskrivena pozadina

Izopćeni Jehovin svjedok progovorio za ‘Slobodnu‘: Izbacili su me jer su mi na tiramolu vidjeli žensko rublje, a nisam im prijavio da imam djevojku?!

30. svibnja 2020. - 16:45
Bivši član Jehovinih svjedoka iznosi svoju priču novinarki 'Slobodne' Lenki Gospodnetić u kafiću ispred spomenika Orsonu WellesuDuje Klarić/HANZA MEDIA

Potaknut objavom dvaju tekstova o Jehovinim svjedocima tijekom posljednjih nekoliko mjeseci na našim stranicama, u redakciju “Slobodne” javio se jedan njihov izopćeni član sa željom da ispriča svoju stranu priče. Onu, po njegovu mišljenju, puno mračniju i javnosti manje poznatu.

Ante (nazovimo ga tako, puni podaci i pravo ime te adresa poznati su redakciji) čovjek je na pragu četrdesete, i ne krije ogorčenje zbog činjenice da se njegovi bivši “sudruzi” (u Svjedocima je, naime, proveo više od pola života) u javnosti predstavljaju kao ljudi puni kršćanske ljubavi, visoko moralni i odjeveni u fina odijela, dok u naravi znaju biti, veli on, itekako primitivni, bešćutni i isključivi, pa čak i manipulatori.

Potonja je optužba posebice adresirana na vodeća tijela i s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 06:35