StoryEditor
Crna kronikaPOLICIJA TRAGA

‘Slobodna‘ doznaje: odvjetniku Kasalu koji zastupa Hajduk Mercedes su zapalila dvojica na motociklu, vatru su podmetnuli na gumi ispod rezervoara

22. svibnja 2020. - 08:53
Odvjetnik Tomislav Kasalo ima zavidnu listu klijenataprivatni album

Odvjetniku Tomislavu Kasalu iz Splita, poznatom po zastupanju “Hajduka” i pojedinih njegovih igrača podmetnut je sinoć oko 21 sat u Stobreču požar pod njegov Mercedes.

Kako "Slobodna" saznaje, viđena su dva muškarca na motociklu koji su zapalili gumu na automobilu i pobjegli.

Odvjetnik je bio na večeri u ugostiteljskom objektu s društvom kada je izazvan plamen. Od njega saznajemo kako ne zna tko su počinitelji.

- Ne radi se o nikakvom većem oštećenju, oštećena je pretežno boja. Automobil je bio u voznom stanju, a policija je odradila očevid. Bitno da nema većeg zla, a stvarno nemam ideje o počinitelju - kazao je.

Odvjetnik je nedavno prihvatio zastupanje Nenada Bjelice, bivšeg trenera Dinama u njegovom sporu protiv zagrebačkog kluba.

Zastupa i Udrugu nogometnog sindikata, a među klijentima su mu igrači Lovre Kalinić, Ivan Perišić i Andrija Balić. Tomislav Kasalo je član Komisije FIFA-e za rješavanje sporova između igrača i klubova.

Neslužbeno saznajemo kako su dvojica muškaraca na motociklu potpalila zadnju gumu tik ispod otvora rezervoara goriva. Veća šteta je izbjegnuta brzom intervencijom vlasnika ugostiteljskog objekta koji je ugasio požar prije nego li se razbuktao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2021 18:55