StoryEditor
Crna kronikaipak nije ubojstvo

Nakon obdukcije potvrđeno: žena na Krku umrla zbog akutnog trovanja, u krvi je imala čak 3,6 promila alkohola. Nijemcu kaznena prijava zbog nepružanja pomoći

Piše Hina
29. srpnja 2021. - 12:03

Nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđeno je da je 47-godišnja njemačka državljanka u gradu Krku umrla zbog akutnog trovanja alkoholom, a privedeni Nijemac je kazneno prijavljen jer nije pružio pomoć, izvijestila je PU primorsko-goranska u četvrtak.

Utvrđeno je da je u krvi imala 3,6 promila alkohola te da je umrla dva dana prije nego što je policija, po dojavi, pronašla njeno tijelo.

Policija je 27. srpnja navečer obaviještena o pronalasku tijela žene u apartmanu u gradu Krku. U apartmanu je policija zatekla i 46-godišnjeg njemačkog državljanina. On je uhićen i priveden pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,9 promila. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao ženi, pa je kaznena prijava protiv njega podnesena mjerodavnome državnom odvjetništvu.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesretnog događaja, izvijestila je policija.

U prvoj obavijesti o ovom događaju policija je navela da je riječ o ubojstvu.

item - id = 1116226
related id = 0 -> 1035970
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2021 11:06