StoryEditorOCM
Crna kronikaona ju je pronašla

Ispovijest kćerke Smiljane Srnec, optužene za ubojstvo sestre Jasmine, čije je tijelo nađeno u zamrzivaču: Obitelj je lagala! 

Piše PSD
16. veljače 2020. - 10:10
Varazdin, 271119. Na Zupanijskom sudu u Varazdinu nastavljeno je sudjenje Smiljani Srnec za ubojstvo sestre Jasmine Dominic. Na fotografiji: Smiljana Srnec. Zeljko Hajdinjak/Cropix

Mjesecima nakon šokantnog slučaja smrti Jasmine Dominić, čiji je leš 16. veljače 2019. pronađen u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu, očekivalo se da će njena sestra Smiljana Srnec, osumnjičena za ubojstvo, na posljednjem ročištu na Županijskom sudu u Varaždinu razjasniti misterij Jasminine smrti.

No, to se nije dogodilo jer je svjedočenje odgođeno. Smiljanina kćer, Katarina Dominić Srnec (23), kazala je za 24sata da je naivan onaj koji misli da će se prava istina otkriti.

- Više nikome ne vjerujem, izgubila sam povjerenje u sve odrasle. Previše se lagalo, obitelj je lagala, sve se okrenulo - kazala je Katarina koja je sa zaručnikom Davidom Balentom pronašla Jasminino tijelo u zamrzivaču.

- Tu je bilo toliko laži. Teško je, teško se držati, ali...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:29