StoryEditorOCM
BiznisPromo

Za edukaciju ronilaca adresa je Učilište Meštar

Piše PROMO
27. siječnja 2021. - 12:24
Professional diver doing a weld France. Character: Stéphane Bordenave Company: Azote Works submarines The diver protects itself with rubber gloves so as not to receive electric shock Biosphoto/Jean CassouJean Cassou

Dugo godina Učilište Meštar i tvrtka osnivač "Atesti i procjene" d.o.o. prati ronilačke centre, klubove i tvrtke, u poslovima edukacije, zaštite na radu i atestiranja instalacija i opreme.

U skladu sa Zakonom o zaštiti na radu i Zakonom o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanje sukladnosti, Učilište Meštar provodi osposobljavanja i obuku za ronioce u gospodarstvu.

Osposobljavanje u pojedinim zanimanja za potrebe ronjenja u gospodarstvu u Učilištu Meštar provodi se kroz verificirane programe koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te dijelom kroz neverificirane programe.

Ostala osposobljavanja, vezana za zaštitu na radu, provode se kroz redovne aktivnosti tvrtke vlasnika osnivača učilišta, "Atesti i procjene" d.o.o. Ova osposobljavanja odobrilo je Minista...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:03