StoryEditor
Biznispanika zbog virusa

Salon automobila u Ženevi je otkazan, Rimac se naljutio: Radili smo kao magarci, naša vozila su već na putu, stotine tisuća eura bacili smo u vjetar

Piše Fran Kurelac/Jutarnji list
28. veljače 2020. - 13:57
Marko Todorov/HANZA MEDIA

Salon automobila u Ženevi je otkazan!

Sada je i službeno, a razlog je koronavirus, odnosno odluka švicarske vlade da zabrani sva događanja sa preko 1000 ljudi. Tim je naravno zapečaćena sudbina sajma unatoč tome što su organizatori do kraja imali namjere održati ga. Nastala je, piše Jutarnji list, prava "zbrka" među izlagačima, budući da je 90 posto toga već bilo spremno, s obzirom da bi sajam svoja vrata otvorio već 2. ožujka, odnosno u ponedjeljak, dok bi u utorak bio održan novinarski dan.

Jasno je kako su mnogi ogorčeni ovakvim razvojem situacije, a među njima je i Mate Rimac koji je na svom Facebook profilu objavio sljedeće:

"Svi smo čekali da se to svakog trenutka dogodi. Ipak, morali smo učiniti sve kao da se sajam odvija. Trenutno do Ženeve vozimo 3 automobila, svi smo radili "kao magarci" kako bismo ih izradili, štand je već izgrađen, karte i smještaj za 40 ljudi i imamo stotine tisuća eura troškova koje smo sada bacili u vjetar..."

U svakom slučaju, prava šteta...

#MATE RIMAC#KORONAVIRUS

Izdvojeno