StoryEditor
BiznisPromo

Aspira i Leonardo Hoteli osiguravaju ti punu školarinu i posao

Piše Promo
20. srpnja 2021. - 15:42

1.000.000,00 KUNA VRIJEDAN STIPENDIJSKI NATJEČAJ RASPISALI SU VISOKA ŠKOLA ASPIRA I LEONARDO HOTELS GRUPACIJA

Traži se 12 budućih studenata hotelskog menadžmenta kojima će u potpunosti biti financirane 3 godine preddiplomskog studija na Aspiri te osigurana stručna praksa i zaposlenje u Leonardo Hotels grupaciji nakon završetka studija.

Visoka škola Aspira, obrazovna institucija usmjerena ka stjecanju praktičnih, globalno primjenjivih znanja i jedna od najvećih hotelskih grupacija – Leonardo Hotels s više od 160 objekata diljem Europe, traže 12 budućih studenata hotelskog menadžmenta koji su spremni napraviti pravi korak u svom obrazovanju i osigurati si međunarodnu karijeru u hotelijerstvu i turizmu.

U tu svrhu osigurano je 12 punih stipendija za preddiplomski stručni studij Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu čiji fond prelazi visokih milijun kuna.

Zašto se prijaviti?

1. U potpunosti financirano cjelokupno školovanje na preddiplomskom stručnom studiju Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu;

2. Omogućeno više od 2000 radnih sati stručne prakse, kroz 3 godine studija, u najprestižnijim objektima u vlasništvu Leonardo hotels grupacije;

3. Osigurano radno mjesto barem 2 godine u jednom od objekata Leonardo hotels grupacije po završetku studija;

Tko se može prijaviti na natjecanje?

Prijaviti se mogu svi hrvatski državljani koji imaju završeno srednjoškolsko obrazovanje te poznaju engleski i njemački jezik.

Kako se prijaviti?

Potrebno je najkasnije do 25. srpnja 2021. godine na službenu e-mail adresu natjecanja: stipendija@aspira.hr poslati sljedeću dokumentaciju: prijepis ocjena iz srednje škole, motivacijsko pismo na engleskom ili njemačkom jeziku, Europass životopis na engleskom ili njemačkom jeziku, presliku osobne iskaznice ili elektronički zapis iz knjige državljana, uvjerenje da se protiv osobe ne vodi kazneni postupak, opcionalno (ako osoba posjeduje) potvrdu o poznavanju engleskog i/ili njemačkog jezika.

Više informacija o samom Natječaju možete pronaći OVDJE.

Također, slobodno nas kontaktirajte na:  

Aspira Zagreb - tel. 01 64 46 360, zagreb@aspira.hr

Aspira Split - tel. 021 382 802, info@aspira.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2021 22:20