Overlay
gdje na kupanje?

Prekrasna bračka uvala nepravedno je u sjeni Zlatnoga rata: tražite li žalo od savršenih oblutaka, morate otkriti ovu ljepoticu

Piše Stil
Foto Romana Tomljanović/The Nomad Life
15. kolovoza 2020. - 10:14

Razmišljate li o tome gdje bi mogli za vikend, a rado biste se zaputili na neki od srednjodalmatinskih otoka, imamo prijedlog za vas. Ako volite lijepe šljunčane plaže, čije je prirodno žalo lijepo i oblo poput onog na Zlatnom ratu, no ipak nešto manje popunjeno, zaputite se na južnu obalu Brač. Između Bola i Murvice pronaći ćete uvalu Dračeva luka, koja odgovara upravo ovom gore opisu.

Dračeva luka nalazi se nedaleko sela Murvice, smještenog na kamenoj klisuri podno Vidove gore, i slovi za jednu od najljepših na toj strani otoka. Sasvim je nepravedno u sjeni Zlatnog rata, no čini se da joj popularnost polako raste.

Nedavno ju je na svom Instagramu The Nomad Life spomenila Romana Tomljanović, s kojom donosimo razgovor u novom broju Stila, koji izlazi 15. kolovoza. Čim je objavila fotografiju, javilo se nekoliko njenih pratitelja potvrđujući kako je plaža uistinu prekrasna, a jedan je komentirao da je daleko bolji izbor od bolske ljepotice, jer pruža intimniji ugođaj.

 

19. travanj 2024 08:37