StoryEditor
Strani nogometloša vijest

Skandal: legendarni Fatih Terim šokirao Tursku

Piše (H)
26. srpnja 2017. - 20:10
fatihhh

Fatih Terim od srijede više nije izbornik turske nogometne reprezentacije, a Turski nogometni savez (TFF) je u priopćenju naveo kako su razlog tomu izbornikovi "nenogometni problemi".

"Neki s nogometom nepovezani problemi opterećuju našeg izbornika Fatiha Terima i zato smo se dogovorili kako bi zdravije za obje strane bilo kada bismo se razišli", objavio je TFF.

Prije dva tjedna Terim je bio umiješan u tučnjavu u jednom restoranu u ljetovalištu Alacatiju. Na snimkama nadzornih kamera vidi se njegova svađa s vlasnikom restorana, a turski mediji navode kako je Terim sa svojim društvom u kojemu su bili i njegovi zetovi ozlijedio pet osoba.

Terimu je ovo bio treći mandat na klupi Turske. Prvi je puta vodio nacionalnu momčad od 1993. do 1996. godine, drugi put od ljeta 2005. do listopada 2009., a treći put od kolovoza 2013. do danas.

Hrvatska i Turska se nalaze u skupini I kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Rusiji. Nakon šest kola Hrvatska je vodeća sa 13 bodova, koliko ima i drugi Island, dok je Turska treća sa 11 bodova, koliko ima i četvrta Ukrajina.

Hrvatska i Turska su prošloga rujna u Zagrebu igrale 1-1, a ponovno će se sastati 5. rujna u Eskisehiru.

#FATIH TERIM

Izdvojeno

28. svibanj 2020 03:02