StoryEditor
Ostaloklub 1000

Mladost Ribola Kaštela pokrenula program vjernosti, cilj je okupiti tvrtke koje će svojim donacijama pomoći normalnom funkcioniraju kluba

Piše PSD
4. srpnja 2020. - 15:43
OK Mladost Ribola Kaštela

Klub 1000, novi je program vjernosti OK Mladost Ribola Kaštela, a cilj projekta je okupiti 1000 malih i srednjih tvrtki koje će svojim donacijama pomoći radu i normalnom funkcioniranju kluba.

- Iako smo osvojenom sedmom titulom prvaka Hrvatske u odbojci izborili plasman u MEVZA ligu i Ligu prvaka, velika je vjerojatnost da MEVZA ligu nećemo igrati, a upitno je i igranje u Ligi prvaka. Situacija s koronavirusom je našim sponzorima i partnerima nanijela veliku štetu, što smo mi u klubu direktno osjetili. Zato smo pokrenuli Klub 1000, projekt u kojem ćemo okupiti male i srednje tvrtke, koje će simboličnim donacijama pomoći rad kluba, a zauzvrat će dobiti razne pogodnosti, kazao je Claudio Varnica, generalni direktor OK Mladost Ribola Kaštela.

Nazivi tvrtki koje postanu dio Kluba 1000 naći će se na ploči i majicama Klub 1000, a od ostalih pogodnosti vrijedi izdvojiti ulaznice za domaće utakmice, popuste kod partnera kluba te godišnje pretplate.

- Pred nama su izazovna vremena, a naš cilj je jasan, borba za prvo mjesto i što bolji plasman u Ligi prvaka. Međutim, za ispunjenje cilja nije dovoljan samo sportski rezultat, stoga se nadamo da će tvrtke i poduzetnici prepoznati uspjehe i potencijal najuspješnijeg sportskog kolektiva u Dalmaciji u proteklih 10 godina i da će postati dijelom Kluba 1000, dodao je Varnica.

OK Mladost Ribola Kaštela sedmerostruki je prvak Hrvatske u odbojci, trostruki osvajač kupa Hrvatske i višegodišnji sudionik MEVZA lige i odbojkaške Lige prvaka. Osim sportskih uspjeha, klub je nedavno pokrenuo i projekt razvoja sporta u Dalmatinskoj zagori, kroz osnivanje Škole sporta Mladost, čiji je cilj potaknuti djecu na aktivno bavljenje sportskim aktivnostima.

Svi oni koji žele podržati OK Mladost Ribola Kaštela i postati dio Kluba 1000 mogu to učiniti slanjem emaila na marketing@mladost-ribolakastela.com.

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 15:27