StoryEditor
Ostalopogledajte video

Ambasador Modrić poslao važnu poruku: Vrijeme je da svi pokažemo zajedništvo i odgovornost. Važno je ostati u formi i trenirajte kod kuće!

Piše SN
31. ožujka 2020. - 22:02
AFP

Ambasadori Plazma Sportskih igara mladih, proslavljeni sportaši i sportski dužnosnici  Luka Modrić, Nemanja Matić, Edin Džeko i Sven Göran Eriksson pridružili su se kampanji #KodKuceJeZakon zajedno s  mnogobrojnim sportašima i poznatima koji šalju poruke podrške sudionicima Plazma Sportskih igara mladih u cijeloj regiji, pišu Sportske novosti.

Cilj je osvijestiti sve građane na važnost očuvanja zdravlja i ostanka u svojim domovima, ali i pružiti podršku djeci i omogućiti im edukativne i zabavne sadržaje putem digitalnih kanala. '

"Dragi SIMovci iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Sve vas puno pozdravljam iz Madrida. Vrijeme je da svi pokažemo zajedništvo i odgovornost koje inače pokazujete na natjecanjima Plazma Sportskih igara mladih. Prevencija je trenutno ključ i zato Kod kuće je zakon!, no važno je i ostati u formi i zato trenirajte svaki dan’’ istaknuo je Luka Modrić u svojoj poruci.

Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi koja godišnje  okuplja više od 200.000 djece i mladih u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Za razliku od  drugih velikih sportskih događanja koja su, s obzirom na okolnosti, do sad već otkazana, nastavak sezone Plazma Sportskih igara mladih očekuje se - već u lipnju.

#SPORTSKE IGRE MLADIH#LUKA MODRIĆ#NEMANJA MATIĆ#EDIN DŽEKO

Izdvojeno

31. svibanj 2020 20:11