StoryEditor
Košarkapomoć gradu

Rok Stipčević i Marko Popović, na društvenim mrežama pokrenuli su akciju ‘Zadarsko srce‘: Ovo su teška vremena i svaka pomoć je dobrodošla

Piše Robert Radica
28. ožujka 2020. - 16:27
Zadarsko srce akcija je koju su pokrenuli sportaši za pomoć bolniciLuka Gerlanc/Hanza media

Brojni hrvatski sportaši diljem svijeta uključili su se u razne akcije prikupljanja pomoći koja je prijeko potrebna medicinskim ustanovama u našoj državi. Rok Stipčević i Marko Popović, na društvenim mrežama pokrenuli su također akciju pod imenom "Zadarsko srce", s ciljem da se na jednom mjestu objedine financijska sredstva kojima bi se kupili respiratori za potrebe Opće bolnice Zadar. Prenosimo razmišljanje Roka Stipčevića koje je objavio na svojem Facebook profilu.

- Svijet je posljednjih mjeseci teško pogođen pandemijom virusa Covid 19. Broj umrlih i zaraženih znatno je povećan zadnjih nekoliko dana. Moj grad Zadar je također pogođen korona virusom. Ova inicijativa je pokrenuta idejom da se pomogne Općoj bolnici Zadar za kupnju medicinske opreme i respiratora za već zaražen pacijente i one kojima će biti potrebni. Ovo su teška vremena i svaka Vaša i naša pomoć je dobro dobrodošla! Hvala vam na vašoj podršci – stoji u objavi.

#ZADAR

Izdvojeno

06. lipanj 2020 18:28