StoryEditorOCM
Hajdukmislav karoglan

Tko je novi Gustafssonov pomoćnik: provocira događaje, voli napadački nogomet

13. lipnja 2021. - 13:18
Mislav Karoglan (39), koji je vodio kadete, pomoćnik je trenera Jensa Gustafssona (42). Voditelj kondicijske pripreme je Torbjörn Arvidsson (53), od 2006. bavi se ‘fizikalijama’ po Švedskoj. U stožeru ostaju trener vratara Zlatko Runje (41), videoanalitičar Antonio Sebežević (27) i kondicijski trener Šime Veršić (33)Robert Matić/Hajduk.hr

Mislav Karoglan (39) pomoćnik je u stožeru Hajduka trenera Jensa Gustafssona, imenovanje mladog i trenera kadeta “bijelih” na novu funkciju bilo je očekivano, pa su se na kraju predviđanja i obistinila kad se stožer okupio u poljudskoj dvorani da se službeno uslika.

Podatak da će uz Gustafssona biti i domaći stručnjak svodio se na trolist kandidata.

Mislili smo da bi to mogao biti Goran Sablić, ali on ima samostalne ambicije, već je vodio i Split, Sheriff u Moldaviji i Široki u Bosni i Hercegovini i evo ga sad u - Sarajevu.

Marijan Budimir, uspješan trener juniora postao je prvak, njegov stožer zaslužuje šampionski hod s “malim hajducima” u Ligi prvaka, čeka ih zanimljivo iskustvo, a već je bio pomoćnik u prvoj momčadi Sinišu Oreščaninu.

Zato je Mislav Karogla...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 03:22