StoryEditor
HajdukPlodan vikend

Svatko daje koliko može: Hajduk za splitski KBC skupio ukupno 400.000 kuna, akcija ide dalje ...

Piše Slaven Alfirević
31. ožujka 2020. - 13:22
Paun Paunović/ Hanza media

Stigla je veća uplata tijekom jučerašnjeg dana na Hajdukov račun namijenjen za splitsku bolnicu, sad je to već ukupna brojka – 400.000 kuna!

I to nije sve... Prvi dio humanitarne pomoći prema splitskoj bolnici Hajduk uplaćuje u iznosu od cca 170.000 kuna, što je namijenjeno kupovini dvaju sterilizatora, odabrano po dogovoru sa čelnicima KBC-a. Međutim, akcija ide dalje. U prvi mah je bilo rečeno kako će Hajduk danas ili početkom tjedna uplatiti sav prikupljeni novac splitskoj bolnici, međutim, nema potrebe žuriti dok se ne prikupi što obilatija pomoć.

Pa su za prvu ruku odvojili 170.000 kuna za sterilizatore, a ukupne brojke evo preko 400.000 kuna! Poziv objavljen na klupskim stranicama, a i preko našeg lista bio je pogodak, neki su se veterani mašili za džep ... Odazvali su se mnogi u pomoć pod kapom Hajduka, a u domu „bijelih” oni koji rade, dežurni, registrirali su jučer uplate veterana, prvotimaca, funkcionera, zaposlenika ... Očekuju da će im se i njihovi sponzori pridružiti.

Tko je bio rekordni dobrotvor pristiglom uplatom u ponedjeljak? U Hajduku su nam rekli kako neće javno izlaziti s imenima, možda predsjednik Marin Brbić objavi za koji dan, ali nije moment da se komentira ovaj jest, a ovaj nije, ovaj ovoliko, a nije onoliko. Svatko daje koliko (osjeća da) može. Skuplja se i dalje, što je od posebne važnost ...

Sve ide u zajednički ćup, a nakon prve tranše od 170.000 kuna za sterilizatore, evo nas na ukupnih 400.000 kuna. Ostatak ide također namjenski - za opremu, kako vodstvo KBC-a procijeni. Vikend je bio plodan, stigle su uplate.

#HAJDUK#NOVČANA POMOĆ

Izdvojeno

03. lipanj 2020 12:58