StoryEditor
Hajdukpao dogovor

Josip Vuković u Hajduku, Nejašmić u Osijeku, ako sve bude u redu Bijeli će dobiti lijepu novčanu svotu

Piše Slaven Alfirević
21. lipnja 2021. - 22:09

Darko Nejašmić na putu za momčad Osijeka, a Josip Vuković iz Svetog Martina na Muri, gdje je Osijek na pripremama krenuo je put Splita, javljaju iz osječkog tabora. A to znači put Hajduka.

Josip se u subotu oženio u Splitu, pa se vratio Osijeku na pripreme, u međuvremenu eto dogovora da se vrati u Hajduk. Josip u Sveti Martin, Josip iz Svetog Martina...

Nejašmić je na Hajdukovoj transfer-listi i dogovorena je posudba prema Osijeku, a poznata je i otkupna cijena Osječanima: požele li ga otkupiti od Hajduka i imati za cijelo, to će klub u kojem struku vodi Nenad Bjelica koštati – milijun eura!

Oba posla nisu povezana papirologijom, ali je jasno da dvojica zadnjih veznih igrača – mijenjaju mjesta, pa je i to na neki način usko povezano.

Vukovićev agent je Adrian Aliaj koji je već otprije krenuo u akciju da odveže Vukovića iz Osijeka i dovede ga u Hajduk koji je pak ostao bez Stanka Jurića, a Marco Fossati još nije definiran.

Još prije, Darko Nejašmić je stavljen na transfer-listu i zgodna je okolnost da ga Nenad Bjelica izuzetno cijeni kao mladog reprezentativca.

Inače, Nejašmić je potpisao danas produženje ugovora s Bijelima do ljeta 2024. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 08:08