StoryEditor
Hajdukogroman red

Još su uvijek velike gužve u redu za testiranje na Poljudu, ući će se ako treba i na drugo poluvrijeme!

22. srpnja 2021. - 20:23

Konačno! Dugo su, dugo navijači čekali na pravi povratak na stadion. Povratak na staro, makar je ovo ipak neko novo normalno, ali u ova luda vremena najbliže starom što može biti. Stoga su svi požurili na Poljud mnogo prije početka susreta (21 sat). Kao da jednostavno više nisu mogli čekat.

Gužve su bile na cestama na prilazima stadionu, do policijskih punktova, oko Poljuda. Mnogi su došli ranije zbog otvaranja parka „Za sva vrimena” podno zapadne poljudske tribine, svečanosti koja se odigrala cca dva sata prije početka utakmice (21 sat). Već tada je svečanost u više navrata prekidalo spontano skandiranje voljenom klubu.

- Samo jednu želju imam moj živote ludi...

Mnogi koji nisu cijepljeni i(li) nisu nedavno preboljeli Covid-19 i zbog toga jer su stigli ranije odraditi testiranje, kako bi dobili Covid potvrdu neophodnu za ulazak na stadion. Nevjerojatne gužve vladaju na punktu za testiranje na Poljudu, na jugozapadu.

Veliki je red, valjda ljudi nisu mogli to obaviti prije zbog posla, obveza, još su veće vrućine, ali ništa nije smetalo za Hajduka. Na svim stranama je vladalo dobro raspoloženje. Testirati se može sve do 22 sata, tako je službeno radno vrijeme. Uć' će se ako treba i na drugo poluvrijeme!

image
Frane Vulas
image
Frane Vulas
image
Frane Vulas
image
Frane Vulas
image
Frane Vulas
item - id = 1114604
related id = 0 -> 1129631
related id = 1 -> 1129627
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2021 02:12