StoryEditor
Hajdukiskoristio priliku

Ivan Ćalušić danas je debitirao i odmah asistirao: Ušli smo malo pasivno, ali smo na vrijeme uhvatili ritam

Piše S.A.
21. rujna 2021. - 22:37

Dojam je da je Ivan Ćalušić iskoristio priliku na desnom beku momčadi Hajduka, ne samo zato što je precizno centrirao i namjestio pogodak Marinu Ljubičiću za pobjedonosnih 2:1, nego je ukupno odigrao više nego korektno, rekli bismo vrlo dobro.

Ćalušić nije bio impresioniran nastupom, premda je to bio njegov službeni debi, smireno ga je i uspješno odradio, poslije utakmice je kazao:

Ovakve utakmice su u pravilu najneugodnije i trebaš im se posvetiti sto posto. Ušli smo malo pasivno, rekao bih, ali smo na vrijeme uhvatili ritam i zasluženo pobijedili. Mislim da je utakmica bila stvarno dobra za gledatelje. Oni su zabili iz penala, a mi smo se poslije uspili vratit nekako...

Vaš je nastup bio dobar?

- Nadam se da će ih uskoro biti još i više, presretan sam što sam upisao asistenciju. Idemo dalje... Okrećemo se već za vikend ligaškoj utakmici protiv Lokomotive.

Riječ-dvije i o protivnicima, pružili su dobar otpor?

- Ja sam već bio ovamo u Biogradu na Moru, gostovao kod Primorca i u trećoj ligi, oni su jedna od najboljih momčadi treće lige, poznat mi je Primorac, igraju vrlo dobar nogomet, uvijek neugodno gostovanje kod njih, ali mi smo ih svladali na "fiziku" i zasluženo prošli dalje.

Fešta je bila, prava dalmatinska, popunjene tribine...

- Svaka čast Torcidi, skupili su se sa svih strana i podržavali nas, to nam puno znači, oni su nam dvanaesti igrač - rekao je Ćalušić poslije pobjede protiv Primorca.

item - id = 1129082
related id = 0 -> 1136676
related id = 1 -> 1136645
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2021 07:06