StoryEditor
Hajdukuvažite pravila

Hajduk poslao obavijest navijačima uoči večerašnje utakmice na Poljudu

Piše PSD
22. srpnja 2021. - 12:40

Za susret 2. pretkola UEFA Konferencijske lige između HNK Hajduk i FC Tobol koji će se danas od 21 sati odigrati na stadionu Poljud pozivamo sve gledatelje da uvaže sljedeća pravila - javlja Hajduk.hr:

- Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle velike gužve prilikom ulaska na stadion (2 i pol sata prije utakmice).

- Molimo da svi gledatelji poštuju sve epidemiološke mjere te uvjeti ulaska na stadion.

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.

- Ulaznicu moraju imati i djeca.

- Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa stadiona za slučaj ne pridržavanja prethodno navedenog.

- Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

- Prilaz stadionu automobilima bit će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

item - id = 1114464
related id = 0 -> 1129181
related id = 1 -> 1129101
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 14:21