StoryEditor
Domaći nogometpodno biokova

‘Zmaj’ okupio talentirane vratare iz sedam klubova: Nadamo se kako će ova i slična okupljanja postati tradicionalna

Piše PSD.
2. srpnja 2020. - 22:28
Kamp je okupio 39 mladih vratara iz dalmatinskih klubova

Na terenima Gradskog sportskog centra Makarske od 29. i 30. lipnja održan je Prvi ljetni kamp vratara. HNK Zmaj je prvi put organizirao ovakav tip kampa, a uz veliku potporu kluba partnera HNK Hajduka – Split okupio je talentiranu djecu iz sedam klubova ŽSD. Voditelj škole nogometa Zmaja prof. Darko Vlatković je po završetku kampa kazao:

– Hvala svima koji su pomogli u realizaciji kampa: Gradu Makarska, GSC Makarska, klubovima sudionicima i njihovim trenerima, posebno Mati Lešini i Ozrenu Maršiću. Bez potpore Hajduka i njihovih trenera kamp ne bi bio realiziran.

Zlatko Runje, Stjepan Radovančić, Mateo Bebić, naš Makaranin Darko Franić i trener vratara Zmaja prof. Milivoj Srzić, na nogometnim terenima prenosili su svoje bogato znanje i iskustvo, te su sigurno vidjeli puno talenata i vratarskih vještina od svih 39 polaznika kampa. Nadamo se kako će ova i slična okupljanja postati tradicionalna te kako će suradnja partner klubova Hajduka i Zmaja rasti u novim zajedničkim projektima.

Pored domaćeg Zmaja na kampu su bili i Urania (Baška Voda), Jadran (Tučepi), Kamen (Ivanbegovina), Mračaj (Runović), Vinjani te djevojke iz ŽNK Marjan (Split).

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 16:15