StoryEditor
Domaći nogometiz vedra neba

Vraća se u hrvatski nogomet: bivši trener Hajduka postao šef omladinske škole Dinama

Piše V. B.
20. travnja 2020. - 14:55
Matija Djanješić/Arhiva/Hanza Media

Željko Kopić vraća se u hrvatski nogomet. Bivši trener Hajduka trebao bi preuzeti ulogu voditelja Omladinske škole Dinama i tako kompletirati novu kadrovsku križaljku u Maksimiru nakon odlaska trenera Nenada Bjelice i njegova stožera.

Dakle, Bjelicu bi na klupi prve momčadi trebao naslijediti Igor Jovićević, dosadašnji trener druge momčadi koju preuzima Goce Sedloski, još jedan bivši hajdukovac, dok bi Kopiću pripao omladinski pogon.

U igri je bio i Sreten Ćuk, no čini se kako su „modri” odabrali Kopića. Nadarenog, stručnog i mladog Osječanina (42 godine) koji je u Hajduk stigao u studenom 2017. naslijedivši Joana Carrilla, a otišao je u rujnu 2018., pritom završivši i na hitnoj pomoći zbog pritiska u prsima. Mjesec dana kasnije postao je trener ciparskog prvoligaša Pafosa u kojem je prošlog studenog dobio otkaz.

Kopić je nekoć igrao za mlađe kategorije Dinama tako da se u principu vraća na dobro mu poznato mjesto, ali ovaj put u važnijoj, jako odgovornoj ulozi. Kao trener je vodio još Zagorec, Segestu, Lučko, Cibaliju, Zagreb i Slaven Belupo.

#ŽELJKO KOPIĆ#GNK DINAMO

Izdvojeno

02. srpanj 2020 17:35