StoryEditor
Domaći nogometkrešimir sunara

Još se ne stišavaju dojmovi gostovanja Hajduka u Biogradu, trener Primorca kaže: Vjerovali smo da možemo napraviti čudo, sve smo poduzeli...

22. rujna 2021. - 12:22

Još se ne stišavaju dojmovi gostovanja Hajduka u Biogradu, zanimljive utakmice koja je digla na noge jadranski dio obale između Šibenika i Zadra. Trener Primorca Krešimir Sunara ispričao nam je:

- Čestitke Hajduku, zasluženo su pobijedili, to je realno. A mi smo vjerovali da možemo napraviti čudo, sve smo poduzeli, posložili ekipu, čak smo bili bolji u prvom poluvremenu, imali penal i četiri dobre akcije i nije to bilo slučajno.

Sunara nastavlja:

- Najteže mi je bilo što nisam znao tko će igrati od njih, ali filozofiju koju sam iščitao iz Hajduka otkrio sam. Sve lošije strane. Kad napadaju puno im je prostora otvoreno po bokovima i tu smo tražili svoju šansu protiv "bijelih". A dobre strane, fala bogu, to je da je Hajduk naučio da napada, ali Hajduku je isto jača strana tranzicija po osvojenoj lopti i tu je Hajduk najopasniji. To sam, dakle, iščitao iz njihovih utakmica i tako smo se pripremali. Stali smo u srednji blok i nismo im dali da razvijaju igre. Da ne budu non-stop nad nama, da ne budemo u podređenom položaju...

Sunara je zaključio:

- Sama situacija da smo doveli utakmicu do neizvjesnosti do samog kraja i činjenica da su morali staviti igrače koje su htjeli odmoriti, Livaju i Sahitija govori u prilog da smo bili dobri.

Kakvi ćete biti u trećoj ligi, pitali smo trenera Biograđana.

- Fokus je bio na Hajduku, a sad ćemo se posvetiti svome prvenstvu. Sad se vraćamo u stvarnost. Mi smo dobra ekipa i to moramo nastaviti pokazivati. Želim reći da je cijela zadarska županija fokusirana na Hajduk, voli ga i ovo je bila prava fešta koja će nam dugo ostati u sjećanju. I dobra je utakmica bila - rekao je Sunara.

item - id = 1129181
related id = 0 -> 1136676
related id = 1 -> 1136645
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2021 05:22