StoryEditorOCM
Domaći nogomet‘totalni nogomet‘

Dinamo je ispao iz Lige prvaka još početkom travnja kada su u Maksimiru odlučili otkazati suradnju i razvrgnuti ugovor s Nenadom Bjelicom

18. rujna 2020. - 11:05
Zoran Mamić je ‘ispalio’ kako ga Ferencvaroš ničim nije iznenadio. Baš, osim recimo golom već u 77. sekundi utakmice...Goran Mehkek/Cropix

U posljednjih pet europskih sezona Dinamo je tri puta igrao u skupinama Lige prvaka. U Maksimiru su stoga priželjkivali kako će i ove sezone pronaći mjesto za stolom s “velikim dečkima”. No, njihova su se očekivanja izjalovila u srijedu navečer, u Budimpešti. 

U 3. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, Ferencvaros je pobijedio – 2:1. Dinamu sada preostaje “utješna nagrada”: ždrijeb doigravanja za Europsku ligu (u petak) i utakmica – 1. listopada, koja će odlučiti o europskoj sezoni hrvatskog prvaka. 

Prije 13 mjeseci 4:0 za Dinamo

Prije samo 13 mjeseci (također u 3. pretkolu Lige prvaka) Dinamo je u Budimpešti pobijedio gotovo identičnu momčad Ferencvarosa – 4:0. Prevladava dojam kako Dinamo i danas posjeduje kvalitetnije igrače od mađarskog prvaka.

Pokazal...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:47