StoryEditor
SplitRECIKLATOR U SUĆURCU

Više nema izlike za ilegalno odlaganje šute po javnim površinama, poručuju iz Grada i šalju Splićane u reciklažno dvorište za građevinski otpad. Evo što i pošto mogu donijeti

Piše PSD
20. rujna 2021. - 12:18

Prošlog tjedna je s radom počelo prvo reciklažno dvorište za građevinski otpad u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na adresi Put kave 43 u Kaštel Sućurcu. 

- Dvorište može zaprimiti oko 30 tisuća tona otpada godišnje i odsad zaista više nema izlike za nepropisno i ilegalno odlaganje građevinske šute po javnim površinama! - stoji na službenoj web stranici Grada Splita, uz napomenu da se sve informacije o radnom vremenu i načinu zaprimanja otpada pronađite na internetskoj stranici www.reciklator.hr, kontakt broju +385 91 221 4013 ili na mail adresi info@reciklator.hr.

image
Reciklator u Kaštelima
Grad Split

Inače, suosnivači tvrtke Reciklator su CEMEX Hrvatska d.d. i Grad Kaštela, a kako ističu cilj im je smanjenje broja ilegalnih odlagališta građevnog otpada te njegovo pravilno zbrinjavanje sukladno važećim zakonima Hrvatske i europskoj legislativi, čime će se, vjeruju, izravno doprinijeti smanjenju onečišćenja okoliša i poboljšati kvaliteta života svih stanovnika i posjetitelja Splitsko – dalmatinske županije.

Ako ste pak mislili da ćete se besplatno riješiti građevinskog otpada, gadno ste se prevarili. Pročitajte koje vrste otpada tamo možete donijeti i po kakvim cijenama. Naplaćuje se i vaganje. Doduše, imamo informaciju i da bi se sutra trebao održati sastanak između predstavnika Grada Splita i Reciiklatora oko uvjeta odlaganja za Splićane, tko zna možda dogovore kakve popuste. Svakako, izvijestit ćemo o tome. U međuvremenu u nastavku pročitajte važeći cijenik.

RECIKLATOR_Maloprodajni cjenik by Diana Barbaric on Scribd

item - id = 1128608
related id = 0 -> 1120946
related id = 1 -> 1119447
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 08:14