StoryEditorOCM
SplitDENMONŠTRANCJUN

Stanari Bačvica 'probili': Sutra ćemo prosvjedovat! Nova prometna regulacija nam izlazi na uši! Ne spavamo cilo lito, sav promet i kaos su doveli isprid naših vrata! 

Piše Ana Franić
30. kolovoza 2019. - 14:24
Elio Bulić, Antiša Truta i Veljko Popović ukazuju na problem stalnih kašnjenja autobusa i problematičnog prolaska vozila hitnih službi

Privremena prometna regulacija kroz Gradsku luku koja je uvedena polovicom lipnja nije oduševila stanovnike Bačvica, ali imali su razumijevanja i znali su da moraju to istrpjeti zbog turističke sezone.

Kad su nedavno čuli da gradska uprava gleda na privremeno rješenje kao idealno i (potencijalno) trajno, "pukao im je film" i odlučili su reagirati. Zbog prometnog kaosa organiziraju prosvjed koji bi se trebao održati u subotu, 31. kolovoza, u 10.30 sati na spoju Jadranske ulice i Trga Mihovila Pavlinovića.

- Famozna regulacija rasteretila je ulazak u grad, ali je zato blokirala izlaz i stalno svjedočimo prometnom kolapsu. Mi ne spavamo cijelo ljeto, jer su skoro cijeli gradski promet doveli ispred naših kuća. Sve prolazi preko nas i naših leđa. Ovo je više nepodnošljivo - prepričava...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 11:23