StoryEditor
Splitdo 10. lipnja

Predškolske ustanove Grada Splita od sutra kreću s upisima djece

Piše PSD.
2. lipnja 2020. - 10:40
Grad Split

Predškolske ustanove Grada Splita, Dječji vrtić Marjan, Dječji vrtić Radost, Dječji vrtić Cvit Mediterana i Dječji vrtić Grigor Vitez, od sutra kreću s upisima djece, a zahtjeve za upis mališana u jasličke i vrtićke programe zaprimat će se do 10. lipnja ove godine.

Ustanova predškolskog odgoja DV MARJAN zaprimat će zahtjeve u vrtiću Mandalina, na adresi Put sv. Mande 11, u vremenu od 8 do 18 sati svakim radnim danom ili putem e-mail adrese: upisi@vrtic-marjan.hr.

Ustanova predškolskog odgoja DV Grigor Vitez zaprimat će zahtjeve u vrtiću Adriana, na adresi Kliška 4, u vremenu od 12 do 19 sati svakim radnim danom ili putem e-mail adrese: upisi@dv-grigorvitez.hr.

Ustanova predškolskog odgoja DV Radost zaprimat će zahtjeve u vrtiću Srećica, na adresi Hercegovačka 22, u vremenu od 8 do 18 sati svakim radnim danom ili putem e-mail adrese: upisi@vrtic-radost.hr.

Ustanova predškolskog odgoja DV Cvit Mediterana zaprimat će zahtjeve u Gradskom kotaru Blatine-Škrape, na adresi Poljička cesta 31, u vremenu od 8 do 17 sati svakim radnim danom ili putem e-mail adrese: upisi@cvit-mediterana.hr.

Sve obavijesti o provođenju postupka upisa, gradske predškolske ustanove objavile su na svojim web stranicama te istaknule na ulazima u dječje vrtiće i jaslice.

#VRTIĆI U SPLITU#UPISI U VRTIĆE 2020.#SPLIT#VRTIĆI

Izdvojeno

29. lipanj 2020 05:41