StoryEditorOCM
SplitPIŠI-PROPALO

Ništa od ceste na Kili: Državna komisija poništila odluku Grada i još mu naredila da obešteteti 'Point'!; Nino Vela: Zapeli smo tamo gdje smo se najmanje nadali

Piše Ana Franić
12. rujna 2019. - 13:50
Stanari splitskog naselja Kila u svibnju su blokirali najveće raskrižje u svom kvartu kako bi poslali prosvjednu poruku odgovornimima, čini se- uzalud

Trakavici oko izgradnje pristupne ceste na Kili ne nazire se kraj. Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave prihvatila je žalbu "Pointa" i poništila odluku koju je Grad Split u srpnju donio o poništenju natječaja.

Osim što je poništila odluku, Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave naložila je Gradu Splitu da žalitelju ("Pointu") naknadi troškove žalbenog postupka u iznosu od 45 tisuća kuna.

- Mi ćemo poštivati zakon i odluku Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave. Davno prije sam rekao da želim tu cestu, kao i stanovnici. Mi ne odustajemo od toga. Nakon devet godina uspjeli smo riješiti imovinsko-pravne probleme, a sada smo zapeli tamo gdje smo se najmanje nadali, kazao nam je dogradonačelnik Nino Vela.

Podsjetimo, gradska uprava je ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:37