StoryEditor
SplitIZBORI 2021.

Nezavisna lista Ramljak i Mamić: Ovo su komunalni i civilizacijski izbori, podržite nas 16. svibnja!

Piše PROMO
13. svibnja 2021. - 08:00

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita Branka Ramljak još je u pretkampanji pokazala da nije jedna od onih koji obećavaju, već od onih koji na vlastitom primjeru odmah primjenjuju načela za koja se zalažu. Uputila je tako javni poziv građanima koji joj se žele priključiti tražeći bolje od sebe, na koji su se odazvali brojni nestranački stručnjaci koji imaju znanje i iskustvo koje žele dati gradu. Imali su, k tome, hrabrosti i izložiti se.

image
Nezavisna lista Ramljak i Mamić

Ramljak i Mamić jedina je nezavisna lista na ovim lokalnim izborima u Splitu, sastavljena od stručnjaka iz područja poduzetništva, prava, turizma, poreza, javne nabave, socijalnih i kotarskih politika, sporta, urbanizma, zaštite najslabijih. Ljudi koji su spremni boriti se protiv najvećih neprijatelja koje naš grad danas ima: nereda, gubitničkog mentaliteta, stavljanja pojedinačnih i stranačkih interesa ispred interesa grada. Onih koji nemaju problem da se predstave javno, imenom i prezimenom, iskustvom i kvalifikacijama.

image
Nezavisna lista Ramljak i Mamić

Za Branku Ramljak, Tomislava Mamića kao nositelja liste, kao i sve članove koji su sebe, svoje znanje i ugled stavili na raspolaganje ovo su komunalni, ali i civilizacijski izbori. Za početak je potrebno imati jasna, javna pravila koja će jednako vrijediti za svakog građanina neovisno o njegovom imenu, stranačkoj ili obiteljskoj pripadnost i efikasnu javnu upravu. U gradu koji 20 godina nije u stanju završiti pet cesta, koji je na začelju u razvrstavanju otpada, u gradu u kojem se blokira gradnja javnih garaža i izmjene GUP-a i time onemogućava razvoj javne infrastrukture i privatnih investicija, u kojem je cijena kvadrata nepriuštiva mladima pa odlaze u okolne gradove, gotovo da se ne treba pisati politički program za izbore.

image
Nezavisna lista Ramljak i Mamić

Slušamo obećanja o cijelim novim kvartovima, mostovima i tunelima u jednom mandatu, a nismo u stanju napraviti ni male stvari koje grad čine velikim. Smatram da treba završiti započeto, otključati grad i dati ga onima koji znaju jer Split kao da je okrenuo leđa struci. Ako želimo da naš grad sustigne druge i bude poželjno mjesto za život, rad i investicije, nemamo pravo izgubiti jedan jedini dan nečinjenjem i prepucavanjem – poručuje Ramljak pozivajući građane da joj se priključe i da 16. svibnja zajedno pokažemo snagu ponosnog Splita koji želi, zna i može drugačije.

item - id = 1098356
related id = 0 -> 1122919
related id = 1 -> 1102456
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2021 08:45