StoryEditor
SplitIZBORI SE BLIŽE...

Ivica Puljak, kandidat za splitskog gradonačelnika, na udaru političkih rivala. ‘Ja da mrzim vlaje? A mama mi je iz Miljevaca, tata iz Zagvozda...‘

Piše D.B.
17. veljače 2021. - 09:59
 Nikola Vilić/Cropix

Ivica Puljak, znanstvenik i profesor s FESB-a i jedan od kandidata za gradonačelnika Splita, objavio je na svom Facebook profilu fotomontažu u kojemu ga se pogrdno opisuje kao 'Kalamarka pipkavca, široj javnosti poznatog kao Božju česticu'. Autor memea piše i kako je Puljak osoba koja mrzi vlaje, a da želi biti gradonačelnik Splita.

- Evo što kruži bespućima interneta. Ne može bit krivlje, jer sam i ja vlaj: mama iz Drniša (Miljevci), tata iz Imotskog (Zagvozd), a ja rođen u Splitu. Ali OK, kažu mi se treba naviknuti i na ovakve stvari, iako nije lako - napisao je Puljak na svom Facebook profilu.

Puljak kaže da ne zna tko je autor ovoga, ali s obzirom da se bliže lokalni izbori, lako bi to mogao biti netko od brojnih političkih oponenata.

- Skroz su pogriješili. Ja se ponosim vlaškim porijeklom, pola djetinjstva sam proveo po selima. Kad me u Splitu pitaju odakle sam, kažem da sam iz Imotskog, pa po tome se mi razlikujemo...- kaže nam Puljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. veljača 2021 14:10