StoryEditor
Splitradovi na plaži

Ispod ‘Radissona‘ ne niče samo šank, sagrađena je i ‘kućica‘ s nekoliko otvora, a do nje je niknuo i zid. Dobili smo pojašnjenje od direktorice hotela

Piše Ana Franić
30. ožujka 2020. - 19:08
Radovi na plažiČitatelj

Prije nešto više od mjesec dana krenuli su radovi na dijelu trsteničke plaže koja je u koncesiji splitskog hotela “Radisson Blu”.

Na naš upit što se točno događa, iz hotela su nam kazali kako je riječ o obnovi drvene površine na samom dijelu Mistral Beach Bara te kako je kraj radova planiran 1. svibnja.

Već tada nam je za oko zapeo natpis na tabli koja se nalazi na samoj plaži i na kojoj piše da je riječ o gradnji ugostiteljskog objekta i uređenju plažnog platoa, ali nam je tada Petar Dragičević iz “Radissona” kazao kako neće izlaziti iz postojećih gabarita, već da će samo novi šank premjestiti na drugi dio platoa kako bi gosti imali više mjesta.

No, proteklih dana šetajući Žnjanom primijetili smo kako na platou ne niče samo šank. Već sada je sagrađena “kućica” s nekoliko malih otvora, a do nje je niknuo zid. I ne budimo lijeni, opet smo zvali hotel “Radisson Blu”, samo ovog puta direktoricu Nevenu Antonini.

– Sukladno izdanoj građevinskoj dozvoli i detaljnim planom uređenja gradimo šank i sanitarni čvor kojeg na tom dijelu plaže nema – kazuje Antonini.

Dodala je kako su i oni sada u problemima zbog koronavirusa te kako se nada da će sve to uspjeti napraviti i otvoriti svoju sezonu. 

#HOTEL RADISSON#SPLIT

Izdvojeno

30. svibanj 2020 13:52