StoryEditor
SplitOGLEDALO NIJE DOVOLJNO

Česte nesreće na križanju Istarske i Držićeve zvone na uzbunu: ‘Četiri vreće cementa za ležeće i kanta boje za pješački su ništa naspram ljudskog života‘

Piše Ivana Buljan
20. rujna 2021. - 13:37

Nakon jučerašnje prometne nesreće na raskrižju Istarske i Držićeve ulice u Splitu, motociklist je prevezen u bolnicu. Našoj redakciji javio se zabrinuti čitatelj koji nam je skrenuo pozornost da je upravo na tom križanju hitno potrebno poduzeti mjere kako bi se ovakve i gore nesreće u budućnosti spriječile.

- Ovo je jedna u dugom nizu nesreća koje siju strah ne samo vozačima nego pješacima koji prolaze onuda- govori čitatelj.

Riječ je, naime, o raskrižju u blizini Osnovne škole Manuš kojim, osim stanara, svakodnevno prolazi nekoliko stotina djece i njihovih roditelja.

- Ogledalo nije dovoljno. Vrijeme je da se postave ležeći policajci, da se zabrani parkiranje vozilima na rubovima križanja te da se uklone kontejneri koji zasljepljuju vozače. Najgore od svega je to što pješački prijelaz uopće nije ocrtan!- naglašava pa zaključuje

- Četiri vreće cementa za ležeće policajce i kanta boje za ocrtavanje pješačkog prijelaza su ništa napsram ljudskog života koji bismo na tom raskrižju mogli izgubiti!

item - id = 1128644
related id = 0 -> 1137032
related id = 1 -> 1136960
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 10:12