StoryEditorOCM
ŽupanijaPolicijsko izvješće

U Grebaštici udario 81-godišnju pješakinju koja je s mjesta nesreće teže ozlijeđena otpremljena u šibensku bolnicu

Piše Šibenski hr.
24. rujna 2020. - 10:45
Makarska, 130920 Drvenik, Prometna nesreca koja se desila oko 13 sati na Jadranskoj magistrali(D8) na domak mjesta Drvenik kod Makarske u kojoj je, nesluzbeno, smrtno stradao motorist dok je drugi teze ozlijedjen i prebacen na hitni prijem Doma zdravlja u Makarskoj. Okolnosti nesrece se jos utvrdjuju a magistrala je zbog ocevida zatvorena za promet. Na fotografiji: Prometna nesreca kod Drvenika.Ivo Ravlic/Cropix

 

U prometnoj nesreći od 23. rujna oko 10 sati u Grebaštici, teže je ozlijeđena 81-godišnja pješakinja, koja je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kad je 66-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Honda, šibenskih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja, udario u pješakinju koja je prelazila preko kolnika, a da se ranije nije uvjerila da to može napraviti na siguran način, od kojeg udara pada na tlo.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv pješakinje će, zbog počinjenog prekršaja, biti podnijet Obvezni prekršajni nalog.

 

19. travanj 2024 03:46